MIAB vinner upphandling avseende lokalvård åt Lerums kommun

Bildkälla: Lerums kommun

MIAB har vunnit upphandling gällande leverans av daglig städning, storstädning och golvvård till Lerum kommun

MIAB är stolta över att få meddela att de har vunnit upphandlingen gällande lokalvårdsuppdrag av Lerums kommun. Detta betydelsefulla avtal omfattar 120 skolor, förskolor, idrottsanläggningar samt kommunala byggnader inklusive kommunhus. Övergången av ansvaret till MIAB kommer att äga rum den 31 oktober. Avtalet sträcker sig över sex år och uppskattas vara värt cirka 240 miljoner SEK, med förväntan om att det kommer att sysselsätta mer än 80 medarbetare.

”Vi är mycket glada över detta förtroende och det är ett privilegium att kunna erbjuda våra tjänster och vår expertis för att stödja kommunens behov. Lerums kommun förtjänar erkännande för deras strategiska beslut att värdera kvalitet och genomförande, vilket är en filosofi som överensstämmer väl med våra egna kärnvärden inom lokalvård. Detta avtal stärker ytterligare vår närvaro i Göteborg och området runt omkring. Det är ett viktigt steg i att etablera oss som ledande aktör inom lokalvårdsbranschen i Västsverige. Vi ser fram emot att inleda detta samarbete och leverera enastående service till Lerums kommun” säger Richard Toppar, VD MIAB.

MIAB ser fram emot att påbörja detta samarbete och är övertygade om att det kommer att bidra till att höja standarden för lokalvård i hela Lerums kommun.

För mer information kontakta:

Richard Toppar, VD
richard.toppar@miabab.se
070-335 53 45

Pernilla Sjöberg, Marknads- & Kommunikationschef MIAB Group
pernilla.sjoberg@miabab.se
070-333 72 63

OM MIAB GRUPPEN
MIAB är lokalvårdsbranschens största familjeägda bolag. Professionell städning och arbetsplatsservice med omtanke är vår kärnverksamhet. Varje kund är lika viktig och vi månar om en löpande dialog och ett personligt bemötande i varje kontakt. Företaget grundades 1979 vilket gör att vi har en gedigen kunskap och erfarenhet av uppdrag från kunder inom de flesta branscher och verksamheter, bland annat vårdsektorn, skolor, förskolor, kontor, hotell, muséer, butiker, gallerior och köpcentrum. Vi är drygt 4 400 medarbetare och koncernen omsätter ca 1,4 miljard årligen. Våra två huvudkontor ligger i Stockholm och Åbo och vi har ett flertal lokalkontor i Sverige och Finland.